99.8% Pozytywnych komentarzy
Typ Ostatnie
7 dni
Ostatnie
30 dni
Wszystkie Kupił/Sprzedał
Pozytywne 11 33 6999 23 / 6976
Neutralne 0 0 6 0 / 6
Negatywne 0 0 4 0 / 4

Średnia z 6381 ocen sprzedaży

  • Zgodność przedmiotu z opisem
    5.0
  • Kontakt ze Sprzedającym
    5.0
  • Czas realizacji zamówienia
    5.0
  • Koszt wysyłki
    5.0
Urządzenia dla profesjonalistów | Najniższe ceny producenta – emaks.pl tel.: 68 381 70 70 | e-mail: info@emaks.pl | pracujemy: pn. - pt. 7:00 - 17:00

emaks.pl

Podgrzewacz do czekolady / dyspenser Royal Catering RCSS-3 1200W 3L

Nr katalogowy: 1555

Krótki opis:

Podgrzewacz do czekolady Royal Catering pełni funkcję także dyspensera, ponieważ bezpośrednio z niego, do kubka lub filiżanki, można wlewać np. mleko, kawę, grzane wino. Zdejmowany 3-litrowy pojemnik wykonany jest z przeźroczystego materiału. Perforowana pokrywa uwalnia aromat czekolady. Model RCSS-3 cały czas miesza (wolnoobrotowym mieszadłem) i podgrzewa napoje (2 termostaty) do ustawionej temperatury (maks. 90 °C). Urządzenie posiada wygodny dozownik/kranik, a w dolnej części czekoladziarki znajduje się wysuwana podstawka/ociekacz.

Cechy:

  • Do przygotowywania pitnej czekolady oraz utrzymywania ciepła np. mleka, herbaty, grzanego wina itp.
  • Łatwe czyszczenie – zdejmowany pojemnik poliwęglanowy
  • Szybkie podgrzanie dużej ilości czekolady – pojemność zbiornika 3 litry, 2 termostaty
  • Wygodne nalewanie gorącego napoju – kranik/dozownik
  • Dopasowany do różnych kubków i filiżanek o wysokości maks. 120 mm

Dostępność: W magazynie

Wysyłka: Natychmiastowa, czas dostawy ok. 1-2 dni robocze

749,00 zł Dostawa gratis
Podgrzewacz do czekolady / dyspenser Royal Catering RCSS-3 1200W 3L
Ładowanie 3D....

Royal Catering

Podgrzewacz do czekolady / dyspenser Royal Catering RCSS-3

W chłodniejsze dni doskonale sprawdzają się rozgrzewające napoje. Między innymi z myślą o takich chwilach powstała czekoladziarka Royal Catering. Przeznaczona jest do przyrządzania nie tylko czekolady pitnej, ale także ciepłego mleka, kawy, grzanego piwa oraz wina. Model RCSS-3 szybko podgrzewa i na długo utrzymuje ciepło znajdującej się w zbiorniku np. herbaty. Nowoczesny wygląd oraz specjalnie perforowana pokrywka (uwalniająca zapach) sprawiają, że podgrzewacz do czekolady RCSS-3 stanowi atrakcyjny elementy wyposażenia każdego punktu gastronomicznego, np. bufetów, kawiarni, restauracji itp.

Czekoladziarki RCSS-3 od Royal Catering – opis

Równomierne rozprowadzanie ciepła to zasługa dwóch niezależnych termostatów. Umożliwiają one ustawienie temperatury grzewczej do 90 °C i dopasowanie jej do podgrzewanego napoju. Dyspenser do czekolady Royal Catering pracuje z mocą 1200 W.

Wygodną eksploatację czekoladziarki RCSS-3 zapewnia wysuwana podstawka na płyny, które nie trafią do napełnianego kubka. Ociekacz wyciąga i opróżnia się bardzo szybko. Kranik/dozownik pozwala wlać odpowiednią ilość np. kawy.

Uwalnianie aromatu gorącej czekolady umożliwia zdejmowana pokrywa z perforowanymi bokami. Wyloty z łatwością rozprowadzają apetyczne zapachy po całej kawiarni, barze czy bufecie. Pokrywę wyposażono w izolowany uchwyt, który zapewnia bezpieczne jej podnoszenie.

Stale poruszające się mieszadło (wolnoobrotowe) równomiernie rozprowadza ciepło w podgrzewanym napoju. Dzięki temu elementowi nie osiada on na dnie pojemnika i nie przypala się. Ciągłe mieszanie w modelu RCSS-3 zapewnia jednorodną konsystencję gorącej czekolady, co ma wpływ na jej wygląd oraz smak.

Wytrzymały 3-litrowy zbiornik zmieści znaczną ilość mleka lub innego napoju. Taka pojemność pozwala jednorazowo przygotować i wydać wiele porcji. Pojemnik, w maszynie do czekolady Royal Catering, wykonano z wytrzymałego poliwęglanu. Można go zdjąć i wygodnie umyć. Podstawę zrobiono ze stali nierdzewnej.

Dodatkowy dzbanek dołączany jest do kompletu z dyspenserem do czekolady RCSS-3. Jego pojemność wynosi 0,5 litra. Zrobiony został z przeźroczystego materiału, co pozwala odmierzyć odpowiednią ilość płynu. Rączka i wyprofilowany dzióbek ułatwiają dolewanie np. mleka do podgrzewanego napoju.

Wchodząc do kawiarni każdy chciałby być witany zapachem gorącej czekolady. Kogo, zwłaszcza w chłodny dzień, nie przyciągnie aromat kawy czy herbaty? Czekoladziarka Royal Catering to profesjonalny sprzęt gastronomiczny pozwalający szybko podgrzać napoje na bazie mleka, kawy czy alkoholu. Podgrzewacz do czekolady RCSS-3 posiada ergonomiczny, nowoczesny kształt i znajdzie swoje zastosowanie m.in. w samoobsługowym bufecie, kawiarni, restauracji lub podczas różnych imprez czy przyjęć.

Nasze urządzenia posiadają Deklarację Zgodności CE
- wymaganą przez Sanepid
Model RCSS-3
Nr katalogowy 1555
Stan artykułu Nowy
Moc 1200 W
Napięcie 230 V / 50 Hz
Materiał pojemnika Poliwęglan
Materiał obudowy Stal nierdzewna
Pojemność zbiornika 3 l
Pojemność dzbanka 0,5 l
Zakres regulacji temperatury Od 0 do 90 °C
Maks. wysokość filiżanki / kubka 120 mm
Średnica zbiornika 200 mm
Głębokość zbiornika 145 mm
Długość przewodu 1,5 m
Wymiary (DxSxW) 30 x 21,5 x 40,5 cm
Waga 4,5 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW) 27 x 27 x 46 cm
Waga wysyłki 5,7 kg

Tagi produktów

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.