Nie znaleziono produktów!
Royal Catering Piec konwekcyjny - 4 poziomy - 2400W
Piec konwekcyjny - 4 poziomy - 2400W
1 599,00 zł
Royal Catering Piec do pizzy - 3000 W - 2 komory - śr. 40 cm
Piec do pizzy - 3000 W - 2 komory - śr. 40 cm
1 199,00 zł
Royal Catering Piec do pizzy Royal Catering RCPO-2000-1PE jednokomorowy 2000W
Piec do pizzy Royal Catering RCPO-2000-1PE...
949,00 zł
Royal Catering Łopata do pizzy - stal nierdzewna - 38 cm
Łopata do pizzy - stal nierdzewna - 38 cm
69,00 zł
Royal Catering Łopata do pizzy - długość 38 cm - plastikowy uchwyt
Łopata do pizzy - długość 38 cm - plastikowy...
65,00 zł

Piece do pizzy

Piec do pizzy (występujący często pod nazwą piekarnik do pizzy) zarówno w wersji jedno-, jak i dwukomorowej to urządzenie elektryczne bardzo przydatne w pizzeriach, restauracjach, lokalach bistro, barach szybkiej obsługi, a także mobilnej gastronomii. Marka Royal Catering wychodzi naprzeciw klientom, którym zależy na wypieczeniu nie tylko chrupiącej pizzy, ale również pizzerek, zapiekanek, podpłomyków, chlebków naan i podobnych przekąsek.

Proponowane w tej kategorii piece do pizzy wykonano ze stali szlachetnej o wysokiej odporności na korozję oraz uszkodzenia mechaniczne. Oprócz tego bardzo łatwo utrzymać je w higienicznej czystości. Piec do pizzy wyposażono w płytę szamotową (zależnie od modelu jedną lub dwie), która sprawia, że potrawa nie przywiera i jest chrupiąca od spodu. 

Projektanci sprzętu gastronomicznego Royal Catering zawsze korzystają z solidnych i energooszczędnych rozwiązań technicznych. Piece do pizzy mają termostaty oraz niezależne grzałki. Dwukomorowy piec do pizzy może nagrzewać obie komory jednocześnie lub tylko jedną z nich. Funkcja timer, szyba w drzwiczkach i oświetlenie wnętrza ułatwiają eksploatację proponowanych produktów.

Piec do pizzy (występujący często pod nazwą piekarnik do pizzy) zarówno w wersji jedno-, jak i dwukomorowej to urządzenie elektryczne bardzo przydatne w pizzeriach, restauracjach, lokalach bistro,... czytaj więcej »
Zamknij okno
Piece do pizzy

Piec do pizzy (występujący często pod nazwą piekarnik do pizzy) zarówno w wersji jedno-, jak i dwukomorowej to urządzenie elektryczne bardzo przydatne w pizzeriach, restauracjach, lokalach bistro, barach szybkiej obsługi, a także mobilnej gastronomii. Marka Royal Catering wychodzi naprzeciw klientom, którym zależy na wypieczeniu nie tylko chrupiącej pizzy, ale również pizzerek, zapiekanek, podpłomyków, chlebków naan i podobnych przekąsek.

Proponowane w tej kategorii piece do pizzy wykonano ze stali szlachetnej o wysokiej odporności na korozję oraz uszkodzenia mechaniczne. Oprócz tego bardzo łatwo utrzymać je w higienicznej czystości. Piec do pizzy wyposażono w płytę szamotową (zależnie od modelu jedną lub dwie), która sprawia, że potrawa nie przywiera i jest chrupiąca od spodu. 

Projektanci sprzętu gastronomicznego Royal Catering zawsze korzystają z solidnych i energooszczędnych rozwiązań technicznych. Piece do pizzy mają termostaty oraz niezależne grzałki. Dwukomorowy piec do pizzy może nagrzewać obie komory jednocześnie lub tylko jedną z nich. Funkcja timer, szyba w drzwiczkach i oświetlenie wnętrza ułatwiają eksploatację proponowanych produktów.