Twoje korzyści
  • Brak kosztów wysyłki w Polsce
  • Darmowe i nieskomplikowane przetwarzanie zwrotów
  • Szybka wysyłka
  • Wszystkie produkty bezpośrednio od producenta
  • Konsultacje telefoniczne i sprzedaż
  • Doskonałe produkty w profesjonalnej jakości
Nie znaleziono produktów!
Royal Catering Wilk do mięsa - 140 kg/h - ECO
Wilk do mięsa - 140 kg/h - ECO
849,00 zł
Royal Catering Wilk do mięsa - 70 kg/h - ECO
Wilk do mięsa - 70 kg/h - ECO
699,00 zł
Royal Catering Wilk do mięsa - 220 kg/h - PRO
Wilk do mięsa - 220 kg/h - PRO
1 899,00 zł
Royal Catering Wilk do mięsa - 220 kg/h - EXPERT
Wilk do mięsa - 220 kg/h - EXPERT
2 399,00 zł
Royal Catering Wilk do mięsa - 120 kg/h - PRO
Wilk do mięsa - 120 kg/h - PRO
1 559,00 zł
Royal Catering Maszynka do mięsa - sitko 5 - otwory 6 mm
Maszynka do mięsa - sitko 5 - otwory 6 mm
65,00 zł

Wilki do mięsa

Niemiecka marka Royal Catering stworzyła elektryczne wilki do mielenia mięsa – sprzęt, który usprawnia pracę w każdej, profesjonalnej kuchni. Dzięki użytym materiałom (aluminium, stal nierdzewna) maszynki do mięsa nadają się do kontaktu z żywnością. Charakteryzują się solidną konstrukcją i precyzyjnym wykonaniem.

Opisywany sprzęt gastronomiczny odporny jest na korozję, co przekłada się na jego łatwe czyszczenie. Wilki dostępne w tej kategorii to profesjonalna obróbka mięsa i wędlin. Sprawdzą się w zakładach masarskich, restauracjach, bistrach i wielu innych miejscach. Zdadzą egzamin podczas mielenia wielu różnych mięs (drobiu, wołowiny, ryb itp.).

Niemiecka marka Royal Catering stworzyła elektryczne wilki do mielenia mięsa – sprzęt, który usprawnia pracę w każdej, profesjonalnej kuchni. Dzięki użytym materiałom (aluminium, stal nierdzewna)... czytaj więcej »
Zamknij okno
Wilki do mięsa

Niemiecka marka Royal Catering stworzyła elektryczne wilki do mielenia mięsa – sprzęt, który usprawnia pracę w każdej, profesjonalnej kuchni. Dzięki użytym materiałom (aluminium, stal nierdzewna) maszynki do mięsa nadają się do kontaktu z żywnością. Charakteryzują się solidną konstrukcją i precyzyjnym wykonaniem.

Opisywany sprzęt gastronomiczny odporny jest na korozję, co przekłada się na jego łatwe czyszczenie. Wilki dostępne w tej kategorii to profesjonalna obróbka mięsa i wędlin. Sprawdzą się w zakładach masarskich, restauracjach, bistrach i wielu innych miejscach. Zdadzą egzamin podczas mielenia wielu różnych mięs (drobiu, wołowiny, ryb itp.).