Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Royal Catering Urządzenie do gotowania sous vide - 800 W - od 0 do 90°C
Urządzenie do gotowania sous vide - 800 W - od...
519,00 zł
Royal Catering Urządzenie do gotowania sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C
Urządzenie do gotowania sous vide - 1100 W - od...
499,00 zł

Urządzenia do gotowania sous vide

Urządzenia do sous vide to sprzęt gastronomiczny, który umożliwia gotowanie zdrowych posiłków w niższej temperaturze, porównując do standardowych metod. Garnek próżniowy (czyli wolnowar) zapewnia obróbkę termiczną jedzenia umieszczonego w szczelnie zamkniętych woreczkach. Marka Royal Catering wychodzi naprzeciw nowym trendom w sztuce kulinarnej, dlatego proponuje różne modele tego typu maszyn.

Ich cechą wspólną jest szeroki zakres temperatury, pozwalający przyrządzać m.in. rozmaite rodzaje mięs i warzyw. Urządzenia do sous vide są dzięki temu dopasowane do specyfiki danego artykułu żywnościowego. Kolejną istotną zaletę oferowanych produktów stanowi funkcja timer, która sprawia, że użytkownik ustawi dokładny czas procesu. Gotowanie metodą sous vide możne trwać nawet kilkadziesiąt godzin. 

Duża pojemność sprzętu Royal Catering gwarantuje przygotowywanie wielu składników jednocześnie. Ma to szczególne znaczenie w restauracjach, barach, firmach cateringowych oraz innych punktach gastronomicznych, gdzie wykorzystuje się urządzenia do sous vide. Prezentowany asortyment sprawdzi się także w gospodarstwach domowych. Jest prosty w obsłudze i wyposażony w obudowę z łatwej w czyszczeniu stali nierdzewnej, co docenią nie tylko zawodowi kucharze.

Urządzenia do sous vide to sprzęt gastronomiczny, który umożliwia gotowanie zdrowych posiłków w niższej temperaturze, porównując do standardowych metod. Garnek próżniowy (czyli wolnowar) zapewnia... czytaj więcej »
Zamknij okno
Urządzenia do gotowania sous vide

Urządzenia do sous vide to sprzęt gastronomiczny, który umożliwia gotowanie zdrowych posiłków w niższej temperaturze, porównując do standardowych metod. Garnek próżniowy (czyli wolnowar) zapewnia obróbkę termiczną jedzenia umieszczonego w szczelnie zamkniętych woreczkach. Marka Royal Catering wychodzi naprzeciw nowym trendom w sztuce kulinarnej, dlatego proponuje różne modele tego typu maszyn.

Ich cechą wspólną jest szeroki zakres temperatury, pozwalający przyrządzać m.in. rozmaite rodzaje mięs i warzyw. Urządzenia do sous vide są dzięki temu dopasowane do specyfiki danego artykułu żywnościowego. Kolejną istotną zaletę oferowanych produktów stanowi funkcja timer, która sprawia, że użytkownik ustawi dokładny czas procesu. Gotowanie metodą sous vide możne trwać nawet kilkadziesiąt godzin. 

Duża pojemność sprzętu Royal Catering gwarantuje przygotowywanie wielu składników jednocześnie. Ma to szczególne znaczenie w restauracjach, barach, firmach cateringowych oraz innych punktach gastronomicznych, gdzie wykorzystuje się urządzenia do sous vide. Prezentowany asortyment sprawdzi się także w gospodarstwach domowych. Jest prosty w obsłudze i wyposażony w obudowę z łatwej w czyszczeniu stali nierdzewnej, co docenią nie tylko zawodowi kucharze.