Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Royal Catering Dozownik do sosów i polew - 8 mm - 1,3 litra
Dozownik do sosów i polew - 8 mm - 1,3 litra
65,00 zł
Royal Catering Lejek - 2 l - podstawka - 3 dysze
Lejek - 2 l - podstawka - 3 dysze
129,00 zł

Dozowniki do sosów i polew

Dozowniki do sosów i polew prezentowane w tej kategorii to przybory gastronomiczne stworzone do profesjonalnego użytku w cukierniach, piekarniach, restauracjach, kawiarniach itp. Sprawdzą się również w domowych kuchniach. Są sprzętami przeznaczonymi do wygodnego odmierzania półpłynnego ciasta, różnych polew, lukrów, sosów (np. beszamelu, octu balsamicznego), a także owocowych musów.

Funkcjonalne dozowniki do sosów i polew od Royal Catering zostały wykonane z trwałej stali szlachetnej. Jest to materiał odporny na mechaniczne uszkodzenia (otarcia, obicia), działanie wysokiej temperatury oraz zawartych w pożywieniu kwasów. Gładką powierzchnię stali łatwo utrzymać w higienicznej czystości (nic do niej nie przywiera); w razie potrzeby wystarczy umyć za pomocą wody z detergentem. Obojętna biologicznie stal nierdzewna nie koroduje i jest zupełnie neutralna dla żywności mającej z nią kontakt (nie zmienia smaku potraw, zapachu i właściwości odżywczych).

Dozowniki do sosów i polew prezentowane w tej kategorii to przybory gastronomiczne stworzone do profesjonalnego użytku w cukierniach, piekarniach, restauracjach, kawiarniach itp. Sprawdzą się... czytaj więcej »
Zamknij okno
Dozowniki do sosów i polew

Dozowniki do sosów i polew prezentowane w tej kategorii to przybory gastronomiczne stworzone do profesjonalnego użytku w cukierniach, piekarniach, restauracjach, kawiarniach itp. Sprawdzą się również w domowych kuchniach. Są sprzętami przeznaczonymi do wygodnego odmierzania półpłynnego ciasta, różnych polew, lukrów, sosów (np. beszamelu, octu balsamicznego), a także owocowych musów.

Funkcjonalne dozowniki do sosów i polew od Royal Catering zostały wykonane z trwałej stali szlachetnej. Jest to materiał odporny na mechaniczne uszkodzenia (otarcia, obicia), działanie wysokiej temperatury oraz zawartych w pożywieniu kwasów. Gładką powierzchnię stali łatwo utrzymać w higienicznej czystości (nic do niej nie przywiera); w razie potrzeby wystarczy umyć za pomocą wody z detergentem. Obojętna biologicznie stal nierdzewna nie koroduje i jest zupełnie neutralna dla żywności mającej z nią kontakt (nie zmienia smaku potraw, zapachu i właściwości odżywczych).